Se incarca...
Vaporizator 'Boundless' Tera Vaporizator 'Boundless' Tera
Vaporizator 'Boundless' Tera

999,00 lei

  • 0 reviews
Alerta stoc

Ai gasit mai ieftin?

Vei beneficia de pana la 30% Discount!

Retur Gratuit in 365 zile

  • Info stoc: Lipsa Stoc
  • Cod produs: 23721
  • Adauga in wishlist
  • Alerta pret
  • Calculeaza costul de livrare

Ajutor prin telefon: 021 5553 420 sau email comenzi@legalizeit.ro

Vaporizator 'Boundless' Tera


Vești bune de la Boundless! Cu ceva timp în urmă, am decis să amintim toate vaporizatoarele Boundless Tera, din cauza posibilelor riscuri pentru sănătatea acoperirii Teflon din camera de încălzire a vaporizatorului.
Din fericire, Boundless a dezvoltat o versiune a Tera care nu are un strat de Teflon. Prezentăm prin prezenta re-stocarea Tera! Comandați ultima varianta Tera aici.

Boundless Tera este un vaporizator cu convecție complet conceput cu putere și performanță în minte și este întotdeauna la dispoziția dvs. pentru vapori groși și aromati.
Boundless Tera este un vaporizator cu convecție completă. Datorită tehnicii sale de încălzire prin convecție, acest vape produce vapori uimitor de netezi, gustoși - de la prima tragere, până la sfârșitul sesiunii.

Un vape de convecție precum Tera necesită o tehnică de inhalare ușor diferită față de majoritatea altor vaporizatoare. Pentru a obține cele mai bune rezultate, este recomandat să faceti sesiuni lente si de un timp mai lung - vei fi răsplătit cu nori uimitori de vapori.

Tera dispune de două baterii 18650 2500 mAh schimbabile. Acest lucru face ca Tera să fie unul dintre cei mai puternici vaporizatori până în prezent. Funcția dublă a bateriei asigură performanțe excelente și durată de viață suplimentară.
Bateriile pot fi încărcate cu un încărcător de perete, cum ar fi intellichargerul NiteCore. Desigur, dispozitivul poate fi încărcat și prin USB.

Tera oferă control complet al temperaturii, variind de la 60 ° C la 220 ° C. Această centrală portabilă se încălzește în mai puțin de 60 de secunde.

O veste bună pentru cei cărora le place răcirea cu apă a vaporilor: Tera este compatibilă cu piesa preferată de apă. Utilizați adaptorul de conductă de apă inclus (WPA) și conectați-l la instrumentul dvs. de apă pentru vapori mai netezi!
Încă nu dețineți un instrument cu apa pentru bubbler? Am descoperit că Tera funcționează bine cu acest bubbler de sticlă. O altă opțiune bună (și mai potrivită pentru uz casnic) este să o împerechezi cu Honey Bubbler.

Acest vaporizator este realizat din cele mai bune materiale. Camera de încălzire a Tera este realizată din oțel inoxidabil, un material care păstrează în mod optim aroma aromelor sau a concentratului. Acest material vă încălzește uniform planta sau concentratul. Tera are o cameră de încălzire mare și deține spațiu pentru aproximativ 0,5 g de ierburi uscate!

O tijă de încălzire ceramică situată în partea de jos a camerei asigură ca niciun fel de piese electronice să nu interfereze cu aroma, aroma și calitatea vaporilor dumneavoastră.

Bineînțeles, Tera are în continuare o piesă bucală pivotantă semnată a lui Boundless - dar cu actualizări suplimentare, cum ar fi fluxul de aer îmbunătățit pentru nori mai mari și opțiunea de a-l înlocui cu piesa de gură din sticlă inclusă pentru o aromă mai bună.
Temperatura este afișată pe ecranul OLED încorporat în partea de sus a dispozitivului, cu feedback haptic care indică momentul în care a atins temperatura dorită.

Continutul pachetului:
1 Vaporizator cu convecție Tera 
1 bucă de sticlă
2 baterii LG 18650 2500 mAh
1 adaptor conductă de apă
1 Set concentrat din oțel inoxidabil
5 Site de cameră din oțel inoxidabil
2 Sitecu gură
1 Perie de curățare
1 încărcător USB
Manual de utilizare

Important: Tera vine cu site suplimentare. Aceasta sita NU este o sita de înlocuire pentru partea inferioară a camerei de plante.
Sitele camerei Tera pot fi foarte greu de înlocuit și este recomandat să NU înlocuiți sita de jos. În schimb, curățați sita și camera cu un vârf q înmuiat în alcool ISO pentru un flux de aer îmbunătățit și gust.
Se recomandă utilizarea sitelor pentru camere suplimentare pentru utilizare cu concentrate. Pur și simplu așezați sita suplimentar în cameră, setați placa de concentrat deasupra sitei și apoi adăugați concentratele. Acest lucru va împiedica partea inferioară a camerei să se încurce de concentrate.

Dimensiuni: Tera
Lungime: 110 mm
Lățime: 40 mm
Adâncime: 55 mm
Greutate: 317 g (0,7 lbs)

Produse asemanatoare

Vaporizer 'Boundless' CFV

649,00 lei

Adauga in cos
Vaporizator 'Boundless' CFC 2.0

549,00 lei

Adauga in cos
Vaporizator 'Tsunami' High Wave - Black

589,00 lei

Adauga in cos
Vaporizator 'TopBond' Novae

539,00 lei

Adauga in cos
Vaporizator 'XVAPE' FOG

499,00 lei

Adauga in cos
Vaporizer 'Boundless' CF Vape

549,00 lei

Adauga in cos
Vaporizator 'Topbond' Odin

629,00 lei

Adauga in cos
Vaporizator 'Arizer Air'

-16%

549,00 lei

649,00 lei (-100 lei)

Adauga in cos
Vaporizator 'CFC' Lite Boundless

399,00 lei

Adauga in cos
Vaporizator 'PAX' 3 - Complete Kit

1.269,00 lei

Adauga in cos

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review