Se incarca...

Politica de schimb/retur

Conform legislatiei din Romania (reglementata prin OUG 34/2014) puteti sa returnati produsele cumparate ONLINE si livrate prin curier in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor. Noi va oferim 365 zile!
*Fac exceptie:
-produsele comestibile, uleiurile CBD - pentru aceastea va oferim 14 zile calendaristice de la cumpararea lor pentru a putea face retur;
-produsele cumparate in magazinele fizice sau comandate online cu Ridicare personala de la sediu.
Puteti returna sau schimba produsele in termen de 365 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Cheltuielile de returnare vor fi supotate integral de catre Legalize it Srl.
Asadar, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa va logati in contul dvs., apoi selectati din coloana stanga sectiunea Returnare Produse sau dati click aici, dupa care alegeti produsul sau produsele pe care doriti sa le returnati/schimbati si apasati pe Trimite cererea. 
Rambursarea contravalorii produsului se va face prin cont bancar, clientul fiind obligat sa ne comunice in scris, prin email(comenzi @ legalizeit.ro), contul bancar (IBAN) in care doreste returnarea banilor si titularul acestuia. 
Rambursarea se va efectua in cel mult 14 de zile calendaristice de la semnalarea dorintei de returnare.
*Daca nu aveti un cont la noi pe site va rugam sa ne trimiteti o solicitare scrisa la adresa comenzi @ legalizeit.ro in care ne mentionati numarul facturii sau numarul comenzii pentru care doriti sa faceti returul.
Pentru a putea returna un produs va rugam sa aveti in vedere urmatoarele: produsul trebuie sa nu fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare. 
Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza produsul, iar la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

- Ordonanta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
- Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
- Prezenta OUG 34/2014 reglementează drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii

Conform legislatiei in vigoare, aveti la dispozitie TELEFONUL CONSUMATORILOR - 0219551 al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

Pentru orice detalii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin formularul de contact sau pe numarul de telefon 021 5553 420
Program de lucru:
Luni-Vineri: 09:00-18:00