Se incarca...

Contacteaza Doctorul Costin Militaru Specialist in Tratamente cu Canabis

Dr. Costin Militaru este, in prezent, singurul doctor din Romania care a absolvit The Medical Cannabis Institute din SUA, specializandu-se pe tratamentele cu canabis.

In 2004, Dr. Costin Militaru a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, specializarea Medicina Generala, iar in 2009 a absolvit programul de master al Managementului Serviciilor Sociale si de Sanatate in cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala Bucuresti.

In urma calificarilor obtinute, doctorul Costin Militaru ofera consultanta pacientilor care se pot trata in tarile in care sunt diponibile tratamente cu Cannabis Medicinal. In tara noastra, singura posibilitate de a trata afeciunile similare este cu ajutorul uleiului de cannabis (ulei CBD), obtinut din canepa, produs care nu are efecte psihoactive asupra pacientilor.

 

Incepand cu anul 2004, Dr. Militaru s-a implicat in programe de reducere a riscurilor asociate consumului de droguri, finantate si implementate de Asociatia Integration si Asociatia Romana Anti-SIDA. In prezent, acesta este presedintele Asociatiei Romane "Harm reduction" si ofera sesiuni de training in cadrul unui program social de dezvoltare a abilitatilor de viata pentru detinuti. De curand, a fost invitat in SUA pentru a participa la un program umanitar.

Pentru a afla mai multe despre uleiul CBD (ulei de canepa) si despre efectele acestuia impotriva afectiunilor de sanatate cu care te confrunti, il poti contacta GRATUIT pe Dr. Costin Militaru prin intermediul e-mailului.

Pentru a primi un raspuns trebuie sa: 

-iti prezinti conditia medicala cat mai detaliat;

-atasezi la email toate documentele medicale relevante, analize etc;

*nu trimiteti mail de mai multe ori pentru a va pastra ordinea si a primi raspuns cat mai repede!

Consultatiile sunt Gratuite dar va rugam sa asteptati 1-2 saptamani pentru a primi un raspuns.

E-mail: costin.militaru@legalizeit.ro

 

Poti vedea diplomele si acreditarile acordate de The Medical Cannabis Institute din Statele Unite ale Americii pentru doctorul Costin Militaru mai jos: