Se incarca...

Media

Interviu cu 2 dintre cele mai active persoane implicate in legalizarea Canabisului

Am avut placerea sa il avem prezent la noi pentru a ne raspunde la cateva intrebari despre Marijuana pe Doctorul Costin Militaru, singurul doctor din Romania care a absolvit The Medical Cannabis Institute din SUA, specializandu-se pe tratamentele cu canabis. In partea a doua vom afla povestea Alexandrei Carstea, un fost avocat care a initiat o petitie pentru legalizare cu peste 10.000 de semnaturi
https://www.petitieonline.com/signatures/canabis_in_scop_medicinal_in_romania/?&start=10030

Stiai ca Marijuana este considerata Drog de Mare Risc?

Marijuana in Romania este considerata Drog de Mare Risc la fel ca Heroina, Cocaina sau MDMA. In acelasi timp se afla si in lista drogurilor de risc iar incadrarea se face in functie de cantitatea de thc si concentratie.

Care sunt efectele nocive ale consumului de Marijuana?

Am cerut ajutorul oamenilor din Bucuresti pentru a afla mai bine efectele nocive ale consumului de Marijuana. Tu ce parere ai?

Ce este mai nociv: Marijuana sau Alcool-ul?

Tu ce parere ai, Marijuana sau Alcoolul? si cel mai important de ce ? Iata cum au raspuns si oamenii din Bucuresti la aceasta intrebare...

Marijuana legalizata in Bucuresti sau Romania?

Am hotarat sa intrebe oamenii simpli din Centrul Vechi ce parere ar avea daca s-ar legaliza Marijuana in Romania, cum ar fi Bucuresti dupa legalizare si daca ar incerca si ei?