Se incarca...

Media

Cele mai periculoase droguri farmaceutice S01E07 Totul despre "droguri"

Care sunt cele mai periculoase droguri din farmacii si la ce efecte ne putem astepta? Sunt mai periculoase decat cele conventioale, poti muri de la ele? Acestea sunt unele intrebari la care o sa incercam sa aflam raspunsul in acest episod!

O prajitura cu Marijuana va rog! S01E02

In episodul 2 din Farse cu Marijuana vom incerca sa comandam un expreso scurt, o apa plata si bineinteles o prajitura cu marijuana!

Cele mai periculoase droguri legale S01E06 Totul despre "droguri"

Care sunt cele mai nocive droguri legale si cat de periculoase sunt ele? Acestea vor fi principalele intrebari pe care le vom dezbate in acest episod cu Doctorul Costin Militaru.

Am cautat Marijuana Medicinala in Farmacii S01E01

In primul episod din Farse cu Marijuana vom incerca sa mergem in cateva farmacii din Bucuresti pentru a cauta Marijuana Medicinala. Ciprian Dafinescu va fi actorul principal care ne va ajuta sa vedem reactiile oameniilor in unele situatii mai deosebite.

Cele mai periculoase droguri ilegale S01E05 Totul despre "droguri"

Am incercat sa facem un rezumat al celor mai periculoase substante si principalele pericole ce pot aparea in urma consumului de droguri sintetice ilegale cum ar fi: heroina, amfetaminele, cocaina si extasy.

TRAILER - Farse cu Marijuana

Incepand cu 1 iulie 2019 veti putea viziona un nou serial distractiv in coloborare cu Ciprian Dafinescu. Asteptam din partea voastra noi idei de farse pentru a putea continua cat mai mult!

Drogurile Etnobotanice S01E04 Totul despre "droguri"

In episodul 4 din Totul despre "droguri" vom discuta cu un doctor care s-a confruntat cu epidemia drogurilor etnobotanice(legale) atunci cand a aparut in Romania. 
Printre intrebarile care le vom pune doctorului Costin Militaru se numara: 
Ce sunt aceste droguri? 
Care sunt efectele consumului asupra organismului, mai ales pentru cei cu varste fragede? 
Exista risc de supradoza? 
Creeaza dependenta? 

Interviu cu un consumator de Ecstasy S01E03 Totul despre "droguri"

In episodul 3 din Totul despre "droguri" vom pune cateva intrebari legate de consumul de ecstasy unui consumator. L-am rugat se ne impartaseasca din experienta lui iar printre intrebarile la care ne-a raspuns se afla: 
1. De cand ai inceput cu acest drog? 
2. Cum te simteai la inceput in comparatie cu perioada cand deja aveai o experienta mare? 
3. Provoaca MDMA-ul dependenta? Daca da in ce fel se manifesta? 
4 Cat de des consumai si ce cantitati? 
5. Ce le-ai spune celor care consuma sar care au de gand sa consume mdma sau extasy? 
6. Ce crezi ca ar putea face statul pentru a ajuta si informa populatia cu privire la acest drog?

Extasy si MDMA S01E02 Totul despre "droguri"

In episodul 2 din Totul despre "droguri" vom discuta despre Extasy si MDMA cu doctorul Costin Militaru care pe langa masterul in canabis obtinut in SUA mai are si experienta cu grupurile vulnerabile din Bucuresti, peste 30.000 consumatori de droguri de care a avut grija incepand cu 2004, fiind printre putinii medici care mergeau pe unitatile mobile care deserveau servicii pentru consumatorii de droguri.

Despre Canabis S01E01 Totul despre "droguri"

In primul episod "Despre canabis", vom discuta cu Doctorul Costin Militaru, care a absolvit The Medical Cannabis Institute din SUA, specializandu-se pe tratamentele cu canabis. Vom afla in acest episod care este parerea unui specialist despre utilizarea canabisului in mod recreational si medicinal, ce se intampla cand asociezi canabisul cu alte substante, care sunt efectele consumului, riscurile, cum ne putem da seama daca canabisul este adevarat... Asteptam comentariile voastre mai jos, sustinerea voastra va face ca acest serial sa continue cat mai mult.

Interviu cu 2 dintre cele mai active persoane implicate in legalizarea Canabisului

Am avut placerea sa il avem prezent la noi pentru a ne raspunde la cateva intrebari despre Marijuana pe Doctorul Costin Militaru, singurul doctor din Romania care a absolvit The Medical Cannabis Institute din SUA, specializandu-se pe tratamentele cu canabis. In partea a doua vom afla povestea Alexandrei Carstea, un fost avocat care a initiat o petitie pentru legalizare cu peste 10.000 de semnaturi
https://www.petitieonline.com/signatures/canabis_in_scop_medicinal_in_romania/?&start=10030

Stiai ca Marijuana este considerata Drog de Mare Risc?

Marijuana in Romania este considerata Drog de Mare Risc la fel ca Heroina, Cocaina sau MDMA. In acelasi timp se afla si in lista drogurilor de risc iar incadrarea se face in functie de cantitatea de thc si concentratie.

Care sunt efectele nocive ale consumului de Marijuana?

Am cerut ajutorul oamenilor din Bucuresti pentru a afla mai bine efectele nocive ale consumului de Marijuana. Tu ce parere ai?

Marijuana legalizata in Bucuresti sau Romania?

Am hotarat sa intrebe oamenii simpli din Centrul Vechi ce parere ar avea daca s-ar legaliza Marijuana in Romania, cum ar fi Bucuresti dupa legalizare si daca ar incerca si ei?